Како да ја видите и избришете вашата историја на пребарувања на Гугл?

Вашиот Интернет пребарувач дава увид во вашиот внатрешен свет, вашите мисли и вашето однесување.

Зошто некој „пријател“ ве избришал од Фејсбук?

Сите ние некогаш сме биле избришани од пријател на Фејсбук. Понекогаш тоа може да е очекувано, но понекогаш може да ве остави со подотворена уста прашувајќи зошто тој/таа го направил/а тоа. Еве ги можните причини...

5 причини поради кои би требало да го избришете вашиот Фејсбук профил

Иако досега можеби не сте размислувале на темава, ова се 5 причини поради кои вашиот профил на Фејсбук треба да биде барем на пауза, ако не и целосно избришан.
Датум: 22 ное 2014
, Автор:

Куќни обврски кои ќе ви помогнат да ослабете

Бројот на калории кои се трошат додека чистите со правосмукалка, миете садови или бришете прозори, ќе ве натераат секоја недела да правите генералка по дома.