Брилијантни реклами кои ќе ве натераат да погледнете два пати

Единственото нешто што ќе помислите е: „Како не се сетив јас на ова?!“.

Прекрасни фрагменти од дрво претворени во брилијантен и уникатен накит

Бокман работи без одреден шаблон – наместо тоа, таа има цел да ги нагласи природните карактеристики на секое парче преку материјалот од кое е направено.

40 брилијантни реклами кои ќе ве насмеат, воодушеват и засрамат

Многупати сме виделе паметно реализирани маркетинг кампањи на кои им симнуваме капа. Затоа, никогаш не е премногу.
Датум: 22 ное 2013
, Автор:

Како гик би ја илустрирал љубовта?

Периодниот систем на хемиските елементи никогаш не изгледал толку неодоливо романтично!

Уметничката страна на човечкото око

Серијата фотографии на ерменскиот фотограф Suren Manvelyan т.н. „Твоите убави очи“, успева на еден позитивен начин да ги вознемири набљудувачите.

Транс песна отсвирена на гитара

Иван Добшон е брилијантен, инспиративен 29 годишен fingerstyle гитарист и композитор од Онтарио, Канада, познат по креативноста и интензивноста на неговото свирење и напредната, невообичаена техника.