брз | Кафе пауза

Колач без грешка: Лесно се подготвува, а вкусот е фантастичен!

Убаво е во секое време да имате некој домашен колач или десерт, но во жешките денови ретко кој се одлучува со часови да стои во кујната и да подготвува торти и колачи.

Лош љубовник: Што треба да направите за да стане подобар помеѓу чаршафите?

Некои мажи се раѓаат како добри љубовници, но секој може да го научи она што не го знае и да стане сосема солиден дури и во она за што нема некој посебен талент...

Новиот фантастичен спортски автомобил на „Мекларен“

Моќното возило ќе развива брзина од 100 километри на час за помалку од 3 секунди, додека 200 за нешто помалку од 7.

Полски суперспортист за перфектно ноќно возење

Она што овој модел го издвојува од останатите е термалната камера сместена под левото предно светло која е приспособена за ноќно гледање.