брзи | Кафе пауза

Брзи начини како да станете попаметни, посреќни, посекси…

Истражувањата покажаа дека за кратко време можно е да постигнете многу повеќе отколку што мислите и притоа да се чувствувате подобро.
Датум: 31 окт 2012

15-минутни вежби за цврсти стомачни мускули

Познатата фитнес-инструкторка Кит Рич вели дека доколку ги правите нејзините вежби, ќе почувствувате видливи резултати во намалување на вишокот сало околу стомакот и ќе ги зајакнете мускулите.