Вашата тазе љубовна врска се движи со пребрзо темпо? Еве како да забавите

Фрустрациите и недоразбирањата стануваат неизбежен дел од врската и лека-полека, се акумулира негативна енергија, наместо првичната љубовна нота и сета врска оди по ѓаволите. Се прашувате зошто?

15 знаци дека секогаш ќе доцните

Да, вие нема да стигнете точно на време, никогаш и никаде во животот.
Датум: 28 мар 2016

3 знаци дека сте заљубени во љубовта, а не во личноста покрај вас

Доколку сакате да знаете дали претерано брзо се заљубувате, погледнете ги следниве неколку знаци...

Мислите дека се заљубувате пребрзо? Ако се присутни овие знаци, тогаш сте во право!

Љубовта не треба да ја брзате, барем така велат, но ретко кој може да се придржува до тоа.

Вистинска приказна: Човекот со виолината

Оваа приказна е според вистинска случка. Одвојте време да ја прочитате...
Датум: 28 сеп 2014
, Автор:

Успорете!

Понекогаш мислиме дека таков ни е карактерот (многу сме динамични) и не може да се сопреме и смениме. Мора да трчаме и брзаме цело време. Тоа не е точно! Прашање на време е кога и како тоа ќе се рефлектира на нашето здравје.
Датум: 30 јул 2014
, Автор:

Што се случува кога ги брзате вашите деца?

На децата им е потребно време и опуштен амбиент, во спротивно можат да се соочат со проблеми...

6 совети за оние коишто доцнат секое утро

Стручњаците велат дека основната грешка којашто ја правиме е во тоа што се однесуваме како да е проблемот во недостатокот од време, а не во самите нас.