брејк денсер | Кафе пауза

Улична уметност која станува комплетна само навечер

Уметничко дело на артистот Above кој нацртал брејк денсер кој се потпира на сенката од еден уличен знак во Лондон...
Датум: 13 авг 2013
, Автор: