Фантастичен брејкденс во слоу моушн

Кратко волшебно парче уметност во кое фантастично се споени музиката, танцот и визуелните ефекти...
Датум: 16 сеп 2013
, Автор:

Брејкденс кој ќе ве остави без зборови

Ќе останете позитивно запрепастени од нивната техника и умешност, но и од одлично смислената кореографија.