бренди | Кафе пауза

Глог – Данско варено вино

Пијалак од северот на Европа кој ќе ве затопли во студените денови...

Шпанско кафе со бренди

Совршен пијалак за филмските вечери со вашите пријатели...

Кралскиот пијалак

Венчавката на принцот Вилијам и Кетрин Мидлтон беше еден од најизвонредните настани на 21-от век. Откако малку легна прашината околу самата венчавка, може и ние да си наздравиме на кралски начин. Создаден посебен пијалак, наречен „Кралската венчавка“.
Датум: 07 мај 2011
, Автор:

Зашеметувачко кафе (Coffee Nudge)

Јако и силно кафе кое сигурно ќе ве загрее во овие студени денови
Датум: 13 дек 2010
, Автор: