Супержени: 8 волшебни особини на бременото тело

И покрај тоа што имате силни главоболки, бременото женско тело е навистина чудесна машина.

Занимливости поврзани со близнаците

Во последниве 10 години бројот на родени близнаци во светот значително се зголеми, а за тоа многу придонесе вештачкото оплодување, мајчинството во подоцнежните години, како и хормонските додатоци во исхраната.