бремена жена | Кафе пауза

Што никако не смеете да им кажете на бремените жени?

Зошто жените им ги кажуваат овие зборови на другите жени?

Што да направите ако породувањето започне на необично место и во необично време?

Што ако породувањето започне, а не можете да стигнете до медицинско лице? Тогаш. следете ги овие совети!

Неколку смешни работи што можете да ги чуете во текот на вашата бременост

Оние коишто веќе биле бремени, може да кажат дека понекогаш слушале чудни и несоодветни прашања во врска со нивната бременост.

5 стравови кои сите трудници треба да ги заборават

Сите трудници треба да престанат да се плашат за следниве 5 нешта и да почнат да уживаат во нивното ново искуство.

Смешни илустрации на една идна мајка која ги прикажува маките на бремените жени

Интересни слики кои го доловуваат животот и проблемите на идните мајки. :)