Филм: Снајперист (American Sniper)

Кога патриотизмот го оправдува злото…

Филм: Мамурлак 3 (Hangover III)

Трет дел за заокружување на серијалот

Филм: Местото зад боровата шума (The Place Beyond the Pines)

Еден настан и последиците кои ги чувствуваат повеќе генерации

Филм: Прирачник за оптимисти (Silver Linings Playbook)

Внимавајте на знаците кои ви ги дава животот...