брачни парови | Кафе пауза

Постари брачни парови ја откриваат тајната на вечната љубов

Ако се запрашувате како некои парови издржале толку многу години заедно и успеале да функционираат како едно, еве што велат и што ве советуваат долгогодишните животни партнери на таа тема.
Датум: 22 јун 2015

12 нешта кои младите брачни парови не сакаат да ги чујат од вас

Младите брачни парови се заедно и се венчале затоа што веруваат дека со тоа за нив следуваат поубави времиња.