бразлетни | Кафе пауза

Кажете им збогум на досадните обувки: Нов тренд за оваа сезона што ќе ги освои сите жени

Новата сезона со себе носи разновидни нови трендови, а ова е најголемиот тренд за оваа сезона.

Жежок летен тренд: Големо враќање на бразлетните за глужд

После неколку години мирување, на големата врата се враќаат бразлетните за глужд.

Бразлетни во бохо стил – Совршен аксесоар за ова лето

Оваа година масивните бразлетни во боемиски стил заземаа голем замав, а мора да признаеме и дека навистина изгледаат прекрасно.