брадест змеј | Кафе пауза

Мачка и брадест змеј ги кршат правилата на животинскиот свет и стануваат најдобри пријатели

Запознајте го Чарлс, женскиот брадест змеј и Бејби, мачката – прекрасното дуо кое ни докажува дека пријателството може да цути дури и кога сè е против него.