Најбизарниот тренд во областа на пластичната хирургија за 2017 година

Верувале или не, овој пат не се работи за градите, туку за брадавиците!

6 непотребни делови на човечкото телото

За време на еволуцијата на човечкиот вид низ годините, некои делови од телото станале бескорисни, иако некогаш имале корисна намена.
Датум: 05 фев 2016

4 видови инфекции кои може да се појават на кожата под градите

Најверојатно не гледате често што се случува на кожата под градите, барем не додека не се појави некој проблем.

9 интересни факти за дојките кои досега не сте ги знаеле

Брадавиците можат да имаат различна боја и тоа зависи исклучиво од тенот на човекот. Исто така, нивната големина зависи од тоа дали сте сексуално активни или не.