Герилска уметност

Артистот Неко, изреволтиран од фактот дека насекаде околу него скоро и да нема слободна површина или елемент „без задна намера“ да рекламира нешто, се одлучил да го бојкотира целиот овој процес.
Датум: 22 фев 2012
, Автор: