4 правила за нега за фарбаната коса секогаш да изгледа совршено

Промената на бојата на косата значи и дека мора да се воведат нови навики за нејзина нега.

Зошто мора веднаш да престанете со бојадисување на косата?

Бојадисувањето не е добра идеја, бидејќи следуваат многу посериозни последици и проблеми.

Која нијанса на црвена боја за коса е идеална за вашиот тен?

За црвена боја на коса секогаш се одлучуваат храбрите и смелите девоји. Дали и вие сте една од нив?

Летен тренд: Станете сирени со океански бранови во косата

Дали сте подготвени да експериментирате со вашата коса и да ги пренесете морските бранови во неа?

8 работи што секоја русокоса треба да ги знае: Заштитете ја косата од сонце, хлор и топлина!

Без разлика дали сте природна или фарбана русокоса, овие 8 совети ќе ви помогнат вашата коса да изгледа совршено.