ботокс | Кафе пауза

Често поставувани прашања: Сè што треба да знаете за ботоксот

Во светот на убавината, ботоксот започнал да се користи пред скоро 2 децении.

13 помалку познати факти за ботоксот

Кога започнала козметичката употреба на ботоксот? Која му била првичната намена? Навистина ли помага при мигрени?

Дали некогаш сте чуле за „бебешки ботокс“?

Резултатите се многу слични како и кај нормалните дозирања, но сепак овозможуваат поголема подвижност на лицето, но и векот на траење е малку пократок.

Како да ги отстраните брчките околу устата?

Ова се методите за превенција и терапија на брчките околу устата за секој период од животот.

Сите работи кои не сте ги знаеле за ф’стаците

Нивниот специфичен вкус прави да се омилени за некои луѓе, но многумина многу малку знаат за нив.

Придобивките и негативните последици од ботоксот

Ботоксот, како често употребуван третман во козметичките зафати, има многу позитивни ефекти, но не се исклучуваат и негативните последици од неговото користење.