Што се случува со нашето тело кога одиме боси по земја?

Заземјувањето е поставување на вашите стапала директно на земјата, без чорапи или чевли како „пречка“...

4 причини да чекорите боси по жар

Босоногото чекорење по жар е една од најоткачените работи што човек може да ги направи.