Босна и Херцеговина | Кафе пауза

Живописен етно двор во Босна и Херцеговина каде што ќе заборавите на сите проблеми

На влезот ве пречекува натписот „Забрането нервирање“, наредба што не е тешко да се следи.

Мудри мисли од единствениот Иво Андриќ

Иво Андриќ е роден на 9 октомври 1892, а починал на 13 март 1975. Тој е југословенски писател и добитник на Нобеловата награда за литература во 1961-та година.

Најневеројатни непознати зданија во светот

Факт е дека во светот постојат многу импресивни архитектонски зданија, кои не се многу познати. Од Индија, Босна и Херцеговина, па сè до Перу. Погледнете кои се помалку познати, а сепак неверојатни архитектонски обележја низ светот.
Датум: 05 ное 2013
, Автор: