боречки вештини | Кафе пауза

9 причини зошто тренирањето боречки вештини е одлично за вас и за вашите деца

Боречките вештини, односно спортови, се една од најдобрите физички и психички активности кои можете да ги одберете за вас или вашите деца.

9 факти за Чак Норис кои не се вицови

Кога зборуваме за факти за Чак Норис, тогаш мора да се напомене дали тие факти се вистински или се од оние кои ја слават неговата семоќност.

Филм: Академија за вампири (Vampire Academy)

Средното училиште никогаш не било потешко...

Филм: Воин (Warrior)

Извонредна комбинација на драма и борбени сцени, на физичка и емоционална борба