борец | Кафе пауза

„До личноста која емоционално ме уништи!“

Некогаш, бев девојка која веруваше во добрината на луѓето, дури и кога таа не постоеше...

Овој маж испливал неверојатни 163 километри за 55 часа, а причината зад тоа ќе ви го стопи срцето

Докторите рекле дека многу се мали шансите младото момче да ја преживее леукемијата. Но, Мартин им го докажал спротивното...

Краток филм: Легендата за летечкиот домат

Четири и пол минути за прифаќањето на сопствените недостатоци...