3 хороскопски знаци кои се најголеми борци – никогаш не се предаваат

Постојат хороскопски знаци чија упорност е многу поголема од таа на другите.

7 работи кои ја разубавуваат жената повеќе од шминката

Овие работи ја истакнуваат убавината на една жена повеќе од сите мејкап производи.
Датум: 14 јул 2014
, Автор:

Филм: Чекан на боговите (Hammer of the Gods)

Викиншки борбен поход исполнет со многу крв

Одбирам да блескам!

Одбирам да бидам среќна, жедна за знаење, инспиративна и неповторлива. Мојот животен избор е да оставам трага со своето постоење!
Датум: 09 јун 2012
, Автор: