бон-тон | Кафе пауза

Како да бидете прав џентлмен?

Добрите навики и манири не важат само за првите состаноци, туку засекогаш. За да бидете прав џентлмен и да ве сакаат девојките, пробајте да ги почитувате следниве правила.