болоњезе | Кафе пауза

Двегодишни близначиња заспиваат јадејќи шпагети со болоњезе сос

Двете близначиња Емџеј и Ејџеј, со неполни две години станаа вистинска интернет сензација. Видеото го има направено нивната мајка во еден ресторан каде што тие заспиваат јадејќи шпагети со болоњезе сос.