болно | Кафе пауза

Емоционално видео: Ед Ширан му пее на мало и болно девојче

На почетокот на ноември тој ја посетил Мелоди во болницата, каде што се забавувале и ѝ ја испеал една од неговите најчувствителни песни.

12 очигледни вистини за животот кои никако не можеме да ги прифатиме

Некогаш е многу полесно да бидеме слепи за она што е пред нашите очи, божем ако не го гледаме, тогаш не се случува.

Низ што поминуваме кога ќе „раскинеме“ со пријател и како да се соочиме со тоа?

Доколку треба да наброите 5 најтешки работи со кои сте се соочиле во животот, кои би биле тие? Губењето вистински пријател е сигурно една од нив.

Одлична причина за да јадете сладолед во зима

Почестете се со некое топче и не грижете за тоа што не сте навикнати да го јадете во зима.

Науката докажува дека скршеното срце не е само метафора

Науката докажува дека умственото страдање навистина може да му нанесе штета на срцето, а физичките реакции може да се поврзат со менталната болка.
Датум: 12 мар 2014
, Автор:

Тажна случка: Смртно болно двегодишно дете – кум на свадбата на неговите родители

Двегодишниот Логан Стивенсон не е типичен кум кој би го виделе на свадба. Наместо да ги подаде прстените...
Датум: 06 авг 2013
, Автор: