болни деца | Кафе пауза

Искрени родителски совети од Џулија Робертс

Уште откако станала мајка за прв пат во 2004, таа почнала да ги споделува своите искуства и совети.

Татко ги претвора детските болнички постелнини во друштвени игри

Да бидеме искрени, болниците се досадни. А замислете да сте дете кое мора да лежи цел ден, врзано за апарати. Како да не е доволна болеста, досадната атмосфера ги прави нештата уште полоши.

Кучињата-терапевти се чудесни, но дали ја сакаат својата работа?

Кучињата, слично како и луѓето, умеат помалку или повеќе да манифестираат и стресно и пријателско однесување.