болки во стомак | Кафе пауза

Болки од десната страна на стомакот: Што би можело тоа да значи?

Доколку се соочувате со ваков вид болка во десната страна од стомакот, треба да откриете дали таа е постојана и долготрајна или е ненадејна и остра.

Храна која го смирува надразнетиот желудник

Постојат неколку проблеми со варењето кои можат да се решат на многу начини, меѓу другото и со помош на следнава исхрана...