Боливија | Кафе пауза

Работливо мајмунче мие садови

Цивилизираниот мајмун Пит кој се наоѓа во засолниште за примати во Боливија знае да мие садови. Оваа несекојдневна особина тој ја научил од Луис Думас од Париз, кој неколку години работел во засолништето...
Датум: 25 дек 2011
, Автор: