боксерки | Кафе пауза

Боксерки или гаќи? Што открива неговата долна облека за него?

Духовита анализа на мажите во зависност од тоа дали носат класични или тесни боксерки, обични гаќи, танги или пак „забораваат“ да облечат долна облека...
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

Што говори костимот за капење на вашето момче?

Производителите на костими за капење направиле едно истражување, во кое ги анализирале нивните купувачи и преку тоа ги откриле нивните главни карактеристики.
Датум: 09 авг 2012
, Автор: