божиќна | Кафе пауза

Објавена е божиќна песна за кучиња што предизвикува интересни реакции

„Raise the Woof“ е првата поп-песна напишана исклучиво за кучиња, а кај домашните миленици предизвикува мавтање со опашката и лаење.

Hygge божиќна атмосфера: Овие идеи ќе ви помогнат да ја почуствувате празничната магија во домот

Еве еколку совети и многу примери за украсување на вашиот дом на Hygge начин и како да создадете амбиент што ќе ви овозможи да ја почуствувате празничната магија.

Наскоро доаѓа и првата божиќна серија на Нетфликс!

Станува збор за романтична комедија и двајца млади луѓе кои се во контакт само преку допишување, но на крајот се за вљубуваат.