бодибилдинг | Кафе пауза

Најзгодната баба во светот го прослави нејзиниот 80-ти роденден

Таа неодамна го прослави нејзиниот 80-ти роденден, а нејзината фигура е подобра од фигурите на повеќето 20-годишни девојки.

Моќни фотографии кои ни покажуваат дека и мускулестите жени се секси

7 мускулести жени кои успешно ги рушат сите стереотипи дека тие не се секси!