бодежи | Кафе пауза

Ако чувствувате бодежи во срцето пробајте го овој 800 години стар лек

Природниот лек за срце кој го смислила игуменијата Хилдегард фон Бинген, која живеела 81 година пред 800 години, се покажал како многу ефикасен за сите видови слабости и болести поврзани со срцето.
Датум: 20 апр 2015
, Автор: