блондинка | Кафе пауза

Не трудете се да сфатите: Овие нешта ќе ги разберат само русокосите

Русокосите се третираат како секс-бомби без мозок.

7 причини зошто русокосите девојки се забавуваат повеќе

Студиите ни покажуваат дека тие се девојки кои многу повеќе се забавуваат во својот живот. Еве и зошто...

Најдоброто од два света: Бронди е новиот летен тренд за коса

Ниту блондинки, ниту бринети, новиот тренд за коса е одлична комбинација од овие два света.

Нијанси на руса коса: Врвен водич за блондинки со кој треба да појдете на фризер

Погледнете го овој водич кој ќе ви помогне да ја издвоите вашата омилена нијанса.

8 докази дека блондинките подобро си поминуваат во животот

Мерлин Монро изгледа била во право кога кажала дека „плавушите“ повеќе се забавуваат од останатите девојки. И не само тоа, туку нивната боја на коса влијае непознати луѓе да се однесуваат пољубезно со нив.
Датум: 04 авг 2014
, Автор: