Како правилно се користи ескалатор?

Погледнете ја оваа интересна и корисна илустрација за правилна употреба на ескалаторите. Изработена е од Helen Tseng, за онлајн списанието „Bold Italic“.
Датум: 01 феб 2013
, Автор:

Како да ги блокирате барањата за игри и апликации на Фејсбук?

Три едноставни чекори со кои ќе ги блокирате здодевните барања за игри и апликации на Фејсбук...

Бидете офлајн само за одредени Фејсбук пријатели

Некои луѓе киснат на Фејсбук и не водат сметка за вашето време, па за ваквите мора да преземете нешто. Направете трик.
Датум: 15 феб 2011
, Автор: