5 супер филмови кои излегуваат во ноември

Во продолжение следуваат најавите за пет филмови кои излегуваат во следните неколку недели, а за кои се очекува да остават печат на филмската 2014 година.

Филм: Битка за Пацификот (Pacific Rim)

Блескава научно-фантастична акција за борбата против апокалипсата

Зад сцената на холивудските блокбастери

Фотографии кои ги демистифицираат случувањата зад камерите додека се снимаат најголемите филмски хитови