блогирање | Кафе пауза

На кафе со Александра Спасеска – Везилка

Додека се шетавме од ревија на ревија на модната недела, налетавме на блогерката Александра Спасеска, или за македонската јавност и обожавателите на модата, само Везилка, која одвои малку време за едно топло кафенце и пријатен разговор со нас.
Датум: 13 апр 2014
, Автор: