блогер | Кафе пауза

Бијонсе како моден блогер – нејзините најдобри комбинации

Ова се најдобрите комбинации од блогот на Бијонсе, уживајте и дадете своја оценка и коментар.
Датум: 09 јан 2013
, Автор:

Работа за мрзливи луѓе

Некои сакаат кариера, а на други им е важно само да заработат пари. На лесен или на тежок начин, целта на секој кој работи е да заработи. Еве некои идеи за работа, ако сте од оние кои се по малку мрзливи.