Пет совети кои ќе ве направат подобри фотографи

За време на празниците, голем дел од вас ќе посегнат по фотоапаратите за да овековечат некој момент со пријателите, партнерите, семејствата или роднините. Еве како да избегнете лоша фотографија...
Датум: 27 дек 2011
, Автор:

Како да си направите домашно фото студио?

Фотографирањето е многу позабавно со скапи додатоци и интересни гаџети, но исто како кога Џеки Чен ненадејно ќе се најде во тепачка, најважно е што ќе направите со она што го имате во рацете.
Датум: 23 авг 2011
, Автор: