блиски | Кафе пауза

Што се случува кога го криете проблемот, а што кога ќе кажете што ве мачи?

Еве зошто не треба да молчите и да го игнорирате она што ве мачи, туку да му се доверите некому.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

Зошто сме пофини со странци отколку со луѓето кои ги сакаме?

Дали некогаш сте се нашле во ситуација кога за една иста работа, со странец се однесувате пофино отколку со некој член од вашето семејство?

6 убави начини да насмеете некого денес

Дали ви е хоби да предизвикувате насмевки на лицата на вашите блиски? Тогаш тие се среќни луѓе. Ова се 6 начини на кои би можеле да донесете насмевка на нечие лице денес.
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

35 причини зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка

Еве само дел од причините зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка. Доволно за уште веднаш да ѝ се јавите и да ѝ кажете колку ја сакате.
Датум: 21 мај 2014
, Автор:

Шест фактори потребни за вистинска среќа

Да бидете вистински среќни воопшто не е тешко. Потребно е да почнете да живеете во сегашноста, да се радувате на иднината и да поминувате што повеќе време со вашите најсакани.