5 начини на кои можете да направите секој да се почувствува посебно

Без разлика дали станува збор за блиски личности, колеги или пак, целосни странци, стари или млади, машки или женски, желбата да се чувствува ценето е универзална за секоја личност.

Како да разговарате со близок кој има проблем со прекумерна тежина?

Ако имате некого кој ви е близок и го/ја сакате, а има проблеми со прекумерната тежина, потребно е да поразговарате со него/неа за тоа.