близина | Кафе пауза

Што треба да знаете ако сте вљубени во алкохоличар?

Справувањето со зависник од алкохол воопшто не е лесно.

Најлошите 17 нешта кои можат да ви се случат во близина на вашиот симпатија

Погледнете ги следниве 17 најлоши нешта кои можат да ви се случат во негова близина...

Научно докажани знаци дека сте лудо заљубени

Веќе некое време сте заедно и сметате дека не може да биде посовршено од што веќе е. Но, дали сте навистина заљубени во него/неа?

10 знаци дека вистински е заинтересиран за тебе

Се среќавате случајно, излегувате и се дружите со исти личности, идете на исти места, дури и бевте излезени насамо. Но сепак, не знаеш на што си и дали тој навистина е заинтересиран за тебе. Еве неколку знаци...
Датум: 10 јун 2012
, Автор: