Подобрете си го животот со тоа што секогаш ќе велите „Благодарам“ во следниве 7 ситуации

Понекогаш обичното „Благодарам“ е најдобриот одговор што можете да го дадете, но наместо него сигурно одлучувате да кажете нешто друго.

Порака до пријателите кои секогаш се до вас, дури и кога вие не сте тука за самите себе

Заблагодарете им се на пријателите кои постојано се до вас, слушајќи ги приказните за вашиот љубовен живот.

Очекувајте го најдоброто и тоа ќе го добиете: 10 совети за неверојатен живот

Сите тежнееме кон среќен живот, а тој секако, почнува со посветеност и добра грижа за нас самите.

17 работи кои сите ние треба да им ги кажеме на нашите родители

Да се потсетиме на оние нешта кои треба почесто да им ги кажуваме на нашите родители.
Датум: 08 јан 2015
, Автор:

Поезија: Благодарам!

Ја смени продолжувајќи да го прави истото, затоа што му е важно да ѝ го разубави животот, но правејќи го тоа поинаку... Допирајќи најнапред само еден детаљ, нејзиното срце.
Датум: 10 мар 2013
, Автор:

Ти благодарам мамо

Доколку некој во овој момент ве праша за што би ѝ се заблагодариле на вашата мајка, кој би бил вашиот одговор?

Мали зборови со големо значење

Зборовите понекогаш имаат поголема тежина одошто сме свесни. Тие влијаат на нашите мисли, чувства, дела и на општата состојба на умот. Дури и малите зборови имаат големо значење.
Датум: 28 фев 2011
, Автор:

15 начини да кажете „благодарам“

Големо или мало, кога „благодарам“ е изразено со искрени чувства и на креативен начин, може да направи блиските околу вас да бидат посреќни. Како идеја за почеток, еве 15 креативни начини да кажете благодарам.
Датум: 29 дек 2010
, Автор: