бит генерација | Кафе пауза

Кој е вашиот генерациски број и што кажува тоа за вашиот љубовен живот?

Сте чуле ли некогаш за генерацискиот број и за неговото влијание на вашиот љубовен живот?

Книга: „На пат“ – Џек Керуак

Феноменална новела на Џек Керуак за едно необично патешествие, за луѓето со нескротлива енергија и боемски живот каков што можат да имаат само писателите.