Кафе-коктел со ѕвезден бисквит

Почестете се со единствениот вкус на овој коктел...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #34

Кафе, уметнички прошарано во пената, бисквит и понеделничкото утро може да започне. Делува релаксирачки, нели? Со оваа слика на вашиот десктоп, често ќе се потсетувате да се опуштите и да уживате...
Датум: 06 јун 2011
, Автор: