Бисексуалки откриваат што најмногу сакаат кај мажите, а што кај жените

„Откако се помирив со својата сексуалност, почна да ми смета тоа што секој маж го доживува својот оргазам за крај на сексот.“

Џона Фалкон – човекот со најголем пенис на светот

Со големина од 20цм кога не е еректиран и импресивни 34 цм кога е во ерекција, 42-годишнот надарен бисексуалец од Њујорк се популаризира по насловните страници, откако неговиот голем „пакет“ предизвика проблеми на аеродромот во Сан Франциско...
Датум: 07 сеп 2012
, Автор: