Бил Мареј | Кафе пауза

Познати актери кои никогаш не добиле Оскар

Оскарите, престижната награда која ја доделува Американската филмска академија, се најважниот момент во животот на секој актер.

Бил Мареј преку очите на еден негов фан

Ви се допаѓа ли и вам популарниот американски актер? Доколку е така, ѕирнете ги илустрациите на Пол Гил.
Датум: 12 сеп 2012
, Автор: