Бил Козби | Кафе пауза

Бил Козби – доза остроумност и хумор

Некои од неговите мисли се извлечени од неговите ТВ серии, некои од неговата книга посветена на татковството, но во сите нив преовладува токму тој, таков каков што го познаваме.