билјард | Кафе пауза

Мачка која одлично игра билјард

Во случај да не сте добар играч на билјард не треба да ја предизвикувате оваа мачка на дуел.

Луди билјард трикови

Во светот постојат навистина импресивни мајстори на оваа игра. Но, овој млад господин е фантастичен на свој начин. Нема да ви се верува што сè може да направи.