бикови | Кафе пауза

Најбогатите животни-спортисти

Кои се најбогатите животни во одредени спортови наменети за нив и сумите кои ги заработуваат?

Сурфање на бикови во Индија

За овие трки очевидците тврдат дека се многу возбудливи и напнати до самиот крај. Најчесто еден тим го сочинуваат два бика и тројца натпреварувачи...